Ford Butik, izbira tudi za najzahtevnejše

Ford Butik z bogato ponudbo navdušuje tudi najzahtevnejše kupce. Ljubiteljem Forda ponuja izdelke za poslovne namene, dom in prosti čas. Pozabili pa nismo niti na najmlajše, ki se bodo razveselili Fordovih miniaturnih vozil in igrač.

Ponudbo Ford Butika si oglejte v našem spletnem katalogu.


  Ford Poslovno

Ford Poslovno
Vsak poslovnež bo z veseljem izbiral med najrazličnejšimi Fordovimi izdelki za poslovno rabo.

           


Ford Avto
Ford skrbi za večjo varnost na cesti. Tako vam v Ford Butiku ponujamo stvari za osebno varnost v cestnem prometu, ki imajo poleg varnostnega tudi praktičen pomen. Ure, ki jih preživimo v avtu, bodo tako prijetnejše z uporabnimi dodatki.

           

  Ford Dom
Ford Dom
S Fordom si boste tudi na poti lahko ustvarili udobje domačnosti in postavili prenosni žar, razgrnili odejo iz potovalnega seta ter pri pripravi pojedine v naravi uporabili set za piknik.           

Ford Popotnik
Ford Popotnik
Ford je pravi avto za popotovanje, zato Ford Butik vozniku ponuja popotniške torbe, gorsko kolo za drzno vožnjo v hribih, in vse do pohodnih palic do naglavnih svetilk.
           

  Ford Prosti čas

Ford Prosti čas
V prostem času vam bodo služila Fordova športna oblačila, torbe in nahrbtniki.

           

  Ford Otroci
Ford Otroci
Tudi naši najmlajši bodo užival ob Fordovih igračah, oblačilih in športni opremi.

           

  Ford Miniature

Ford Miniature
Le kateri očka bo ob nakupu svojega novega Forda lahko sinu odrekel Fordovo miniaturno vozilo? Pa naj to za očka ostane le izgovor. Za vse, najmlajše in malo starejše nadobudneže je na voljo poln vozni park Fordovih miniatur.