Ford Ranger

Uvod
Vsestransko uporaben Fordov lahek dostavnik bo vaše delo spremenil v užitek, hkrati pa vas očaral z idealno kombinacijo sloga in vsebine
S srcem in dušo pravega dostavnega vozila je izjemni nov model Ford Ranger izdelan z namenom, da opravi z vsakim izzivom, s katerim ga soočite, pa naj bo še tako zahteven. Z njegovo močjo in okretnostjo, izborom pogona 4x4 ali 4x2 boste, ne glede na zahtevnost terena, na svoj cilj prispeli spočiti.

Zunanjost
Nove izrazite poteze modela Ford Ranger dajejo vozilu sodoben in hkrati uporaben videz. Od lepo oblikovanih platišč iz lahke zlitine do privlačnih, s kromom oplemenitenih dodatkov in zatemnjenih stekel, bo Ford Ranger izžareval moč povsod, kamor ga boste pripeljali.

Več o zunanjosti vozila Ranger  arrow

Notranjost
S sodobnim in izrazitim slogom pregledne in prostorne kabine, razkošnimi sedeži in izjemnim udobjem notranjosti, boste na cilj zagotovo prispeli popolnoma sproščeni.

Več o notranjosti vozila Ranger  arrow

Modeli
Ranger XL

Model Ranger XL je kos najzahtevnejšim pogojem. Izbirate lahko med dvokolesnim in štirikolesnim pogonom in brezkompromisnim prostorom za varno shranjevanje opreme in orodja, notranjost pa nudi široke možnosti uporabe.

Ranger XLT

Z odlično vozno dinamiko je Ford Ranger XLT doma tako na cesti kot tudi na skalnatih brezpotjih. Z obilico moči in vsestranskim štirikolesnim pogonom je obvezen popotni tovariš za vse tiste, ki jim poleg dela po brezpotjih življenje bogatijo avanturistična doživetja s prijatelji. Zmogljiv, živahen in lep – neustavljiv silak z mogočnim videzom.

Ranger XLT Limited

Vsak centimeter modela Ranger XLT Limited predstavlja popolno zlitje sloga in vsebine. Od 16-palčnih platišč iz lahke zlitine do čudovito izdelanih usnjenih sedežev je to dostavno vozilo, ki združuje močne linije zunanjosti z razkošnim udobjem v notranjosti. 

Več o izpeljankah modela Ranger  arrow
Ranger promo
Doživi Rangerja  arrow