Ford Tourneo Connect
Zunanjost
Je eleganten in trpežen. Prijetnega videza in praktičen. Novi Ford Tourneo predstavlja podjetje ne glede na to, s kakšnim delom se ukvarjate. Dvoje drsnih tovornih vrat omogoča preprost dostop v prostorno notranjost, medtem, ko se lahko zadnja vrata tovornega prostora odprejo v položaj 90 ali 172 stopinj. Izvedba karoserije nudi izvrstno zaščito z območji mečkanja za prestrezanje energije in trdno lupino za največjo zaščito.

Več o zunanjosti vozila Ford Tourneo Connect arrow

Notranjost
Notranjost modela Tourneo je elegantna, udobna in prilagodljiva. Če je v danem trenutku udobno vozilo za prevoz potnikov, se lahko v trenutku spremeni v prostoren kombi, torej lahko brez težav prevažate kogarkoli in karkoli. Voznikov sedež in volanski drog sta nastavljiva v štirih smereh, da omogočata udobno in varno vožnjo. Sedeži so prevlečeni z modno, trpežno tkanino in jih lahko v celoti odstranite ali zložite naprej. Za ta primer je v dodatni opremi na voljo ponjava, ki predmete varno skrije pred radovednimi pogledi.

Več o notranjosti vozila Ford Tourneo Connect arrow

Modeli
Na izbiro imate dva modela – Ford Tourneo Connect Base in Fresh z višjo stopnjo opremljenosti. Oba imata sprednji pogon in kratko medosno razdaljo za lahkotno, okretno vožnjo. Pri obeh je torej osnovni trdni gradnik preverjena in zaupanja vredna zasnova modela Ford Transit. Zaradi prilagodljivosti, ki jo omogoča hitro spreminjanje ureditve notranjosti, je Ford Tourneo Connect všeč ljudem, ki cenijo njegov dvojni značaj vsestranske uporabnosti za potnike in tovor. Kot taksi za prvorazredne prevoze? Odličen. Kot transportno sredstvo za podjetje in družino? Idealen. Z zadnjimi tovornimi vrati, ki se odprejo skoraj za 180 stopinj in so primerna celo za osebe na invalidskem vozičku, dostop v zadnji prostor ne more biti boljši.

Več o modelih Ford Tourneo Connect arrow

Specifikacije
Vse lastnosti in podatki o modelu Ford Tourneo Connect Base in Ford Tourneo Connect Fresh.

Več o specifikacijah modela Ford Tourneo Connect arrow