Predstavitev
Zunanjost
Nagrajeni Ford Transit Connect je nekaj posebnega v evropskem razredu majhnih kombiniranih vozil. Je vzdržljiv, zanesljiv, varčen in prav tako trdo dela, kot vi. Prostora je dovolj za vsak tovor, saj je zasnovan za čim večji tovorni prostor. Razdalja med zadnjima obodoma koles omogoča prevoz večjega tovora, velika odprtina zadnjih vrat pa zagotavlja preprosto natovarjanje in raztovarjanje. Transit Connect se bo odlično izkazal pri vsakem delu.

Več o zunanjosti modela Transit Connect  arrow

Notranjost
Je praktičen in prostoren dostavnik z udobjem, ki ste ga navajeni v osebnem vozilu. Namenili smo vam odličen, udoben vozniški sedež s povišanim položajem, ki zagotavlja odličen pregled dogajanja na cesti pred vami. Volanski drog je nastavljiv v štirih smereh, prostrano vetrobransko steklo in pomična stranska okna pa izboljšajo vidljivost in občutek prostornosti. Dolga potovanja se bodo v vašem novem dostavniku Ford Transit Connect zdela prekratka.

Več o notranjosti modela Transit Connect  arrow

Modeli
Transit Connect je na voljo s kratko ali z dolgo medosno razdaljo in z različnimi predelnimi stenami za popolno prilagodljivost. Pri vsakem opravilu se lahko zanesete na izjemno kombinacijo vsestranskosti in učinkovitosti z vodilno varnostjo, vzdržljivostjo in zmogljivostjo v tem razredu. Transit Connect je odličen partner pri delu.

Več o izvedenkah modela Transit Connect  arrow

Specifikacije
Tukaj lahko primerjate lastnosti in podatke modela Transit Connect, ki so vodilni v razredu. Prav tako si lahko ogledate tabelo z vsemi podatki o dimenzijah, masah in nosilnostih, s podatki o motorju in ključnih lastnostih tega modela.

Več o specifikacijah  arrow