Transift Furgon
Transit Van
Mednarodni dostavnik leta 2007
Novi Ford Transit prihaja s prestižnim naslovom Mednarodni dostavnik leta 2007. Neodvisnakomisija je poudarila, da sta tako notranjost kot zunanjost novega Transita naredili izjemenvtis, pohvalila je vozne lastnosti in upravljanje vozila ter osebnim vozilom podobno notranjost. Neodvisna komisija pravi:” Fordovi inžinirji so iz enega najboljših evropskih dostavnikovnaredili še boljšega.” Izberite spodnjo povezavo in se prepricajte sami.

Prepričajte se sami  arrowZunanjost
Zakaj je Ford Transit Furgon vodilni na trgu že 40 let? Ker vam ponuja možnost izbire vozila, ki popolnoma ustreza vaši dejavnosti. Izbirate lahko med tremi medosnimi razdaljami, pogonom na prednji ali zadnji kolesni par in tremi višinami strehe.

Več o zunanjosti  arrowNotranjost
Notranjost novega Transita iz osebnih vozil je prostorna, ergonomična in opremljena z napredno tehnologijo, ki vam zagotavlja prijetno vožnjo. Klimatska naprava, tempomat, potovalni računačnik so na voljo za doplačilo, na voljo je veliko odlagalnih prostorov. Ford Transit Kombi Furgon (6 sedežev) je odlična kombinacija za prevoz oseb in tovora. Priročne in uporabniku prijazne kontrole vam omogočajo prijetno in udobno vožnjo.

Več o notranjosti  arrowModeli
Izberite Transita po vaših potrebah. Transit Furgon s kratko medosno razdaljo je idealna izbira za vožnje v mestnih središčih.Transit Furgoni s srednjo medosno razdaljo zagotavljajo povečano dolžino in volumen tovornega prostora z izbiro srednje ali visoke višine strehe. Nasledni korak jeTransit Furgon z dolgo medosno razdaljo, ki je primeren za prevažanje težkih tovorov. Najevčji v paleti je Transit Jumbo v katerega lahko naložite do 5 euro palet.

Več o modelih  arrowSpecifikacije
Tu lahko primerjate dejstva o “vodilnem v segmentu” Transitu, v tabeli so vse informacije o dimenzijah, masah in nosilnostih, podatki o motorjih, vsi pomembni podatki o celotni paleti.

več o specifikacijah  arrow