Transit Kombi
Predstavitev modela
Zunanjost
Novi Ford Transit Kombi vozniku in potnikom nudi izredno udobje in varnost, enako kot v osebnem vozilu. Zagotavlja zanesljivo, natančno vodenje tudi pri višjih hitrostih ali ko so zasedeni vsi sedeži. To omogoča izpopolnjen krmilni sistem, vzmetenje in zavore s sistemom ABS. Drzna, sodobna zunanjost je dodatno utrjena, da nudi vsestransko pasivno varnost.

Več o vozilu Transit kombi   arrow

Notranjost
V notranjosti modela Ford Transit Kombi je vse podvrženo prostornem udobju. Nova dvobarvna instrumentna plošča, priročni gumbi in številni predali prispevajo k svetlemu, prostornemu vtisu. Poln je domiselne opreme, od šestsmerno nastavljivega voznikovega sedeža do zložljive delovne površine na armaturi. Poleg tega ima tudi zvrhano mero tehnologije, ki prispeva k manj napornemu in udobnejšemu potovanju. Brisalci začnejo samodejno delovati, ko zaznajo vlago. Tempomat vam omogoča, da se udobno naslonite in uživate v vožnji. Poleg tega je na voljo še satelitska navigacija in set za prostoročno telefoniranje z Bluetooth™ tehnologijo.

Več kot le kombi    arrow

Modeli 
Ford Transit kombi uživa ugled zanesljivosti, udobja, vrhunske varnosti v razredu in odlične Fordove vodljivosti. Osnovna varnostna oprema obsega zavorni sistem ABS in zračno blazino za voznika. Za udobje je na voljo izbor CD predvajalnikov, povsem tiho ogrevanje in električno upravljanje oken in ogledal.

Pregled modelov   arrow

Specifikacije
Podrobneje si oglejte lastnosti in podatke modela Ford Transit Kombi. Preverite dimenzije, mase in nosilnosti, podatke o motorju in glavne lastnosti celotnega izbora modelov.

Več o specifikacijah   arrow