Ford šasija s kabino

Uvod
Zunanjost
Nov izbor gospodarskih vozil Ford Transit šasija s kabino ponuja vozila, ki sodijo med najtrpežnejša in najprilagodljivejša vozila na trgu ter predstavljajo trdno osnovo podjetja. Ne glede na to, za kaj ga potrebujete, bo z njim vaše podjetje videti tako, kot mora. Sveža, izrazita oblika naredi dober vtis tudi pri najzahtevnejših opravilih. Poleg tega je na voljo še cela paleta različnih barv karoserije, s pomočjo katerih bo vaše podjetje resnično izstopalo. Seveda so na voljo tudi različne oblike karoserije za katerikoli namen, ki si ga lahko zamislite.

Več o zunanjosti  arrow

Notranjost
V kabini Transit šasije s kabino je udobje osebnega vozila združeno s praktičnimi zahtevami mobilne pisarne. Notranjost je svetla, prostorna in vsestranska. Upravljanje je preprosto in dvobarvna instrumentna plošča je urejena ter pregledna. Našli boste tudi visoko raven osebnega udobja, od šestsmerno nastavljivega vozniškega sedeža, do klimatske naprave, tempomata in sistema Bluetooth® v izboru dodatne opreme. Osnovna varnostna in zaščitna oprema, vodilna v tem razredu, ponuja zavorni sistem ABS, zračne blazine, centralno zaklepanje z blokado in še kaj. Ko pride čas za delo, je kombi Transit pripravljen. V predalu armaturne plošče je na voljo prostor za blok formata A4, domiselna zložljiva delovna površina, dve držali za kozarce in številne druge rešitve za shranjevanje.

Blagovna znamka Bluetooth je last Bluetooth SIG Inc. Ford Motor Company jo uporablja z njenim dovoljenjem. Vse ostale blagovne znamke in imena so last posameznih proizvajalcev.

Več o notranjosti  arrow

Modeli šasija s kabino
Modeli Šasija s kabino nudijo izredno prilagodljivost za opravljanje najrazličnejših zahtevnih del. Model s srednjo medosno razdaljo je malce daljši in je na voljo s sprednjim in zadnjim pogonom. Model z dolgo medosno razdaljo nudi največ tovornega prostora in je smiselna izbira za najtežja dela.

Več o modelih šasija s kabino  arrow

Tehnične specifikacije
Tukaj najdete vse potrebne informacije o dimenzijah, masah in nosilnosti, podatkih o motorju in ostali glavni opremi v celotnem izboru modelov.

Več o tehničnih specifikacijah vozil šasija s kabino  arrow