Ključne značilnosti
Značilni kinetični dizajn odlikuje tudi razkošno notranjost, v kateri sta združena udobje in slog. V prostornem in zračnem okolju pogled pritegneta oblazinjenje, mehko na otip, in bogastvo tehnologij. Sedite v voznikov sedež in navdušila vas bo preglednost nad okolico vozila, ki jo zagotavlja povišan položaj sedenja.

Ključne značilnosti
S protialergenskim certifikatom
Če vas ali koga od vaših sorodnikov mučijo alergije, boste ob branju naslednjih vrstic zagotovo občutili olajšanje: vsi materiali, ki smo jih uporabili v notranjosti novega Ford Kuge, preizkušeno izpolnjujejo najstrožje protialergenske zahteve kataloga kriterijev TÜV TOXPROOF za notranjost vozil neodvisne ustanove TÜV Produkt und Umwelt GmbH.

Ravno dno prtljažnika
Drugo vrsto sedežev lahko preklopite v razmerju 60/40 in jo zložite v ravno dno, s predali za shranjevanje pod sedeži pa je na voljo še več dodatnega prostora, tako lahko maksimalno izkoristite prostor prtljago. Prostor za shranjevanje se nahaja tudi pod dnom prtljažnega prostora in je razdeljen v predelke. Pri „dvosedežnem načinu“ je za prtljago na voljo izdatnih 1.405** litrov prostora, pri zadnji sedežni klopi v dvignjenem položaju pa meri prostornina prtljažnika do 410* litrov. Prag prtljažnega prostora je od tal odmaknjen le 758 mm – kar je zelo priročno za natovarjanje težkih škatel.

* s setom za popravilo pnevmatik (360 litrov z mini rezervnim kolesom)
** s setom za popravilo pnevmatik (1355 litrov z mini rezervnim kolesom)