Ford Focus C-max

 


Uvod
C-MAX: izjemno prilagodljiv
Živahen, odziven in pripravljen na vse, je novi C-MAX kompakten enoprostorec, ki bo hitro postal vaš družinski član. Z njegovimi odličnimi voznimi lastnostmi boste obvladovali ostre zavoje, pospeševali na ravninah in zavladali ulicam. Vendar C-MAX ponuja več kot le uživaško vožnjo. S svežim, izdelanim dizajnom, novo tehnologijo in prilagodljivo, prostorno notranjostjo, je pripravljen na vse, kar od njega zahteva aktivno družinsko življenje. Obiščite in odkrijte ga na novi spletni strani.
 
Doživite novega C-MAXa  arrow

Odlične vozne lastnosti
Vožnja s C-MAX-om je izjemna. Je živahen, prilagodljiv, poskočen in ima izredne vozne lastnosti. V nasprotju z otroki se vedno lepo obnaša. Posamično zadnje vzmetenje Control Blade in širši kolotek poskrbita za stabilnejšo vožnjo in C-MAX-u omogočita naravno prilagodljivost pri križarjenju po mestnih ulicah ali pri vožnji po vijugastih podeželskih cestah. Elektronsko krmiljeni hidravlični servo volan (EHPAS) omogoča še lahkotnejšo vožnjo, enostavno upravljanje pri parkiranju in natančno vodenje pri visokih hitrostih.

Zunanjost
C-MAX si deli mnogo oblikovnih potez z našim zmagovalnim S-MAX-om. Poudarjene poteze se odlično ujemajo z njegovimi voznimi zmogljivostmi. Novo oblikovan prednji del z jasno izraženo masko in čistimi linijami mu daje športni izgled. Veliko opcijsko panoramsko strešno okno preplavlja notranjost s svetlobo in odraža vrhunsko oblikovanje. Naslednjo prvič v Fordu lastnost predstavljajo zadnje luči z LED tehnologijo, ki poudarjajo futuristični izgled in praktično uporabnost.

Več o zunanjosti  arrow  

Notranjost
Dobrodošli v modernem in prilagodljivem petsedežniku. Spoznavanje notranjosti se začne s futuristično novo sredinsko konzolo. Udobni, športni oblikovani sedeži in prilagodljiv naslon za roko zagotavljajo udobje in uživanje v živahni vožnji s C-MAX-om. V pričakovanju presenečenj za naslednjim ovinkom je v avtu veliko pripomočkov za zabavo ostalih družinskih članov. CD izmenjevalnik Sony za 6 zgoščenk in MP3 predvajalnik, priključen v dodatno vtičnico, zagotavljata izjemne glasbene užitke med vožnjo. Veliko odlagalnih prostorov zagotavlja red v vozilu. Sistem sedežev Comfort Seat System omogoča več vrst razporeditev za sopotnike in prtljago, zato boste iz avta vedno izstopili nasmejani.
 
Več o notranjosti  arrow

Tehnologija
V C-MAX smo vgradili veliko popolnoma nove tehnologije. Prvič so v Fordu visoko zmogljivi bi-ksenonski žarometi s svetlobnimi trakovi za razpoznavno močan svetlobni snop. Z uporabo LED tehnologije v zadnjih lučeh je vozilo vidno že z velike razdalje. Prilagodljivi prednji žarometi, z usmerjanjem snopa svetlobe v smer zavijanja, izboljšujejo vidljivost. Senzor za dež, glasovno upravljanje avdio komunikacijskega sistema in Bluetooth® kompatibilnost pa povečujejo varnost. S Sistemom avto brez ključa samodejno odklenete vozilo in zaženete motor, medtem ko ostane daljinski upravljalnik v vašem žepu.

Več o tehnologiji   arrow

Varnost
C-MAX ni bister samo pri vozni dinamiki. Veliko aktivnih in pasivnih varnostih sistemov je nenehno pripravljenih, da posežejo v dogajanje ter vas in vašo družino obvarujejo pred poškodbami. Fordov edinstveni inteligentni varnostni sistem Intelligent Protection System (IPS) neprestano nadzira vozilo. Po potrebi v delčku sekunde aktivira najustreznejši sistem od zračnih blazin do preklopnih pedal.

Več o varnostnih funkcijah  arrow
Ford Focus C-max