Ford Focus

Dobrodošli med užitki življenja.
 
Ford Focus združuje elegantne in prefinjene linije, najnovejšo tehnologijo preizkušeno varnost, natančno izdelavo in športno, a hkrati sproščeno vodenje! Vse, kar pričakujete od prestižnega avtomobila. Vse, razen cene. 


Predstavitev modelov
Focus Ambiente
Pozornost malenkostim zaznamuje celotno paleto Focusov, kar dokazuje že oprema Ambiente. S kakovostnimi materiali v notranjosti, trpežnimi sedežnimi prevlekami ter dodatki, kot je centralno zaklepanje, vam oprema Ambiente nudi praktičnost in raznolikost.
 
Več o Focusu Ambiente  arrow 

Focus Trend
Trend oprema novega Ford Focusa predstavlja povečano udobje, stil in praktičnost. Nudi vam varnost s štirimi zračnimi blazinami ter priročnost z daljinskim centralnim zaklepanjem in električnim pomikom prednjih stekel.

Več o Focusu Trend  arrow

Focus Sport
Ford Focus Sport je stilsko prefinjen, kar dokazuje s športnimi sedeži, posebnim športnim vzmetenjem, satin aluminijastimi dodatki, 3-krakim volanskim obročem in meglenkami. Na prijeto vožnjo vas popelje s klimatsko napravo in potovalnim računalnikom.

Več o Focusu Sport  arrow 

Focus Ghia
Iščete več razkošja? Ford Focus Ghia vam ga nudi v izobilju. Začilnosti kot: 4-kraki usnjeni volanski obroč s tempomatom, nastavitev ledvenega dela voznikovega in sopotnikovega sedeža, samodejna zatemnitev vzvratnega ogledala, prednji brisalci s senzorjem za dež, samodejna vključitev dnevnih žarometov s funkcijo zakasnjenega ugašanja in klimatska naprava oplemenitijo novega Ford Focusa in ga postavijo na novo raven.

Več o Focusu Ghia  arrow 

Focus Titanium
Titanium oprema ponuja moderno uglajenost z izbranimi materiali, ki se kažejo v delno usnjenih sedežnih prevlekah, in izpopolnjeno opremo, kot je Sonijev avdio sistem z 8 vrhunskimi zvočniki. Titanium je impresiven paket opreme.

Več o Focusu Titanium  arrow 

Ford Focus ST
Focus ST jemlje dih s svojim izgledom in napredno karoserijo, ki zagotavlja vozilo z neverjetnimi zmogljivostmi. Z 2.5-litrskim 5 valjnim Duratec motorjem, ki ima 225 KM (166 kW), turbinskim polnilnikom zraka in športnim menjalnikom s kratkimi prestavnimi razmerji vam nudi pravo razmerje prefinjenosti in moči.

Več o Focusu ST  arrow
 Ford Focus