Ford Fusion

Ford Fusion. Druga dimenzija.

Ta »velik« mali avto zaokroži celoto s svojimi izrazitimi lastnostmi. Zato tudi izstopa iz množice. Ima drzno in izrazito zunanjost, razkošno in prilagodljivo prostornost, izbrano in visoko kakovostno notranjost, ter tehnologijo, ki vse to le še dopolnjuje. Oglejte si Fusiona in to spoznajte tudi sami. 
 


Oprema
Fusion Ambiente
Že osnovna izvedenka modela Fusion vam ponuja udobje in prostornost. Servo volan, prednji zračni blazini, centralno zaklepanje so samo začetek užitka v vožnji.
 
Več o Fusionu Ambiente  arrow

Fusion Comfort
Nudi vam več energije in opreme. V opremi Fusion Comfort se skrivajo prefinjene dodatne funkcije: daljinsko centralno zaklepanje, električno nastavljiva ogrevana vzvratna ogledala, električno pomična sprednja stekla in večja izbira barv notranjosti.
 
Več o Fusionu Comfort  arrow

Fusion Style
Fusion Style vas bo prepričal s svojo Style dvobarvno zunanjostjo. Značilne so široke stranske zaščite, podaljšan odbijač, mrežica na sprednjem odbijaču v srebrni barvi, 16' platišča in dodatna zaščita odbijača spredaj in zadaj.
 
Več o Fusionu Style  arrow

Fusion Trend
Izstopajoč, razkošen Fusion Trend bo privlačil poglede, ko se boste vozili skozi množico. Mehke tekstilne obloge sedežev in usnjena prestavna ročica z aluminijastim vložkom vam nudijo užitek v vožnji.
 
Več o Fusionu Trend  arrow 

Fusion Plus
Fusion Plus ima posebne bočne okrasne letvice, dodatno zatemnjena zadnja stekla in 16 platišča iz lahke zlitine. Notranjost nudi več udobja in visoke tehnologije. Z Bluetooth tehnologijo (opcijsko), ki vam omogoča prostoročno telefoniranje, ter s CD radiem (serijsko) bo vsaka vožnja več kot le opravljena pot.

Več o Fusionu Plus  arrow
Ford Fusion promo