Ford Galaxy

 


Predstavitev
Interaktivna stran Ford Galaxy
Ekskluzivnost prilagodljive prostornost.

Ford Galaxy postavlja nove meje ekskluzivnosti prvega razreda. V vozilu, ki združuje prefinjenost in vrhunsko vodljivost, lahko udobno potuje 7 odraslih.

Raziskujte prostornost  arrow

Zunanjost
Elegantne, izoblikovane linije novega Ford Galaxyja bodo na vas v trenutku naredile nepozaben vtis. Čeprav dinamičen in zmogljiv, Ford Galaxy v vsaki liniji izraža prefinjenost. Njegove dimenzije za vas pomenijo več prostora v notranjosti, medtem ko vam njegovo nizko težišče nudi zanesljiv občutek vožnje. Od trenutka ko boste vstopili v Ford Galaxy boste potovali kot v prvem razredu.

Več o zunanjosti Ford Galaxyja  arrow

Notranjost
Notranjost Ford Galaxyja je izredno prostorna, udobna in elegantna, tudi ko vozilo napolnite s sedmimi osebami in prtljago. Pet popolnoma poklopnih sedežev omogoča 32 različnih pozicij notranjosti, tako da bo dovolj prostra za vse. Ford Galaxy ima tudi veliko priročnih odlagalnih prostorov v vratih, nadglavni konzoli in pod sedeži za različne drobnarije, ki jih želite imeti vedno pri roki ali jih spraviti pred neželenimi pogledi. Vaše potovanje v razvajajoči notranjosti Ford Galaxyja bo prav prijetno.

Več o notranjosti Galaxyja  arrow

Opreme Ford Galaxy
Izbiro opreme Ambiente, Trend ali Ghia, ki bo ustrezala vašemu življenjskemu slogu, prepuščamo vam.

Poglejte si opreme Ford Galaxyja  arrow
Euro NCAP