Uvod
Korenita sprememba
Ko se je originalni Ka prvič pojavil na cestah, je povzročil pravo vznemirjenje – in novi Ka ni nobena izjema. Naša filozofija kinetičnega dizajna je že požela navdušenje v avtomobilističnih medijih. Novi Ka je navihan in prijazen, navdušuje z odlično vozno dinamiko ter tako postavlja nova merila za majhne avtomobile.

Energija v gibanju
S povsem svežim videzom je Ka ohranil domiseln in samosvoj slog. Naš pristop s kinetičnim dizajnom je pomagal ustvariti smelo, sodobno vozilo z dinamičnim in izrazitim slogom – in z izdatno mero prvotne nagajivosti. Veliki, nazaj zaobljeni žarometi so dopolnjeni z izrazito novo masko, na kateri boste zagotovo prepoznali nasmeh, s poudarjenimi blatniki, krepkimi rameni in z zaobljenimi potezami, ki dajejo Ka-ju čokat in samozavesten videz.

Notranjost
Prav tako privlačna je Ka-jeva notranjost. Tekoče oblikovan zgornji del armaturne plošče, sedeži z dvema barvnima odtenkoma in osupljiva sredinska konzola poskrbijo za drzne kontraste in izrazite barve. Preseneča prostornost, saj se z obilico premišljenih in priročnih odlagališč za manjše predmete štirje odrasli udobno podajo na pot. Prav vse podrobnosti – od sedežev do stikal – odlikujejo materiali in izdelava, kakršne redko najdemo v avtih te velikosti. Prav zato boste vsakič znova z veseljem vstopili v svoje malo kraljestvo zabave in modnega oblikovanja.