Navdušujoča vožnja
Ka izžareva pustolovski duh in obilico navdušenja, zato ga je nadvse zabavno voziti. Odlikuje ga tudi preprosto manevriranje z odlično preglednostjo, s katero je parkiranje hitro premagan izziv, pa naj je prostora še tako malo.

Navdušujoča vožnja
Kakšna je prava mera zabave za vas?
Ka je odziven, dinamičen in pripravljen na vse. Enako vas bo navdušil v mestnem vrvežu in pri raziskovanju širne okolice. Elektronski servovolan EPAS je del standardne opreme, zato boste brez napora parkirali in manevrirali. In kamorkoli se boste podali, bo povsem nov sistem vzmetenja poskrbel, da bo vožnja nadvse udobna.

Tehnologija motorja
Zdaj lahko prvič izbirate tudi pri motorjih. Izberite med odzivnim in varčnim 1,2-litrskim bencinskim motorjem Duratec ter naprednim 1,3-litrskim dizelskim motorjem Duratorq TDCi. Z emisijami pod 120 g/km CO2 sta oba prijazna do okolja. Dizelski motor je na voljo tudi s filtrom za trdne delce, ki skoraj povsem odpravi emisije saj.

Pomoč pri speljevanju v klanec
Zahtevno speljevanje v klanec je z novim Ka-jem stvar preteklosti. Funkcija za pomoč pri speljevanju v klanec s pomočjo blokade motorja prepreči drsenje nazaj, dokler ne pritisnete na stopalko za plin.