Ford S-Max

 


Predstavitev
Doživetje S-MAX
Uglajen, dinamičen in prostoren Ford S-MAX predstavlja sveže smernice. Znotraj se pohvali s prostornostjo tudi s 3 vrstami sedežev. Peljite otroke ali surf desko – odločitev je vaša! Kamorkoli želite oditi, Ford S-MAX vas bo tja popeljal prostorno, športno in s stilom.

S-Max microsite  arrow

Zunanjost
Novi Ford S-MAX je izraz energije v gibanju – tudi takrat, ko miruje. Vendar se ne pustite zapeljati zgolj videzu. Uglajen in izpopolnjen Ford S-MAX je hkrati tudi praktičen in uporaben. Zato vam ne glede na vaš namen in slog, dopušča izbiro opreme in brezkompromisno uporabnost.

Več o zunanjosti Ford S-MAXa  arrow

Notranjost
Ford S-MAX je vozilo za vse, ki imajo samosvoj slog in živijo izrazito življenje. Vaš izbran cilj so lahko snežne strmine, šolska vrata, umetnostna galerija ali dražba, povsod vzemite s seboj vse, kar potrebujete. Vsak sedež v drugi in tretji vrsti je popolnoma poklopljiv, zato imate na voljo ves prostor, ki ga potrebujete.

Več o notranjosti Ford S-MAXa  arrow

Modeli
Izbirate lahko med opremami Ambiente, Trend in Titanium – izrazite vaše nakupne želje in življenjski slog.

Oprema Trend vam bo v svoji notranjosti in zunanjosti nudila razkošje in značaj Ford S-MAXa. Za vse, ki si želijo več, pa je prava izbira oprema Titanium, ki s sodobno tehnologijo, opremo in voznimi lastnostmi vsebuje vse odlike vrhunskega vozila.

Več o modelih Ford S-MAXa  arrow
Euro NCAP