Zunanjost
Vsak centimeter nove Fieste je dramatično preoblikovan. Fiesta v celoti uteleša novo vznemirljivo raven dovršenosti in prefinjenosti.

Zunanjost
Izgled, ki bo ustavil promet
Fiesta s svojo moderno obliko, zasnovano za bistroumnega sodobnega voznika, takoj navduši in pritegne pozornost. Kupeju podoben profil in dviganje spodnjega roba oken proti zadku vozila poskrbita za atletski in obenem eleganten videz, ki izžareva odličnost in samosvojost.

Halogenski žarometi
Elegantni žarometi, ki spominjajo na dragulje, povezujejo sprednji del in bok vozila, saj so ostro zamaknjeni na mišičaste blatnike.

Mrežica v sprednjem odbijaču
Mrežica v sprednjem odbijaču s čisto in natančno kromirano obrobo, je v sredini predeljena z registrsko tablico. Pogled od spredaj tako spominja na morskega psa in izraža Fiestino športno, vodilno držo.

Vzvratni ogledali z vgrajenima smernikoma
Elegantni vzvratni ogledali v barvi vozila z integriranima smernikoma prispevata k Fiestinemu športnemu značaju in na dovršen način poskrbita, da vas bodo opazili tudi drugi vozniki.

Vedno ustrezno gorivo
Ubadanje s pokrovčkom odprtine za gorivo je stvar preteklosti. Fordov sistem za preprečevanje dolivanja napačnega goriva EasyFuel ni le priročen: edinstvena zasnova brez pokrovčka preprečuje, da bi se z gorivom polili po rokah ali po obleki. Prav tako se vam ne more zgoditi, da bi v avto z bencinskim motorjem dolili dizelsko gorivo ali obratno, saj Fordov nagrajeni sistem dopušča le uporabo ustrezne šobe za dolivanje goriva.