Avto Filipič

ford - feel the diference

Pri Avto Filipič se trudimo, da so na naši strani čimbolj sveži in točni podatki.

Ford neprenehno išče poti za razvoj novih tehnologij, oblikovnih in produkcijskih rešitev. Prizadeva si za razvoj svojih avtomobilov. Zato si pridržuje pravico do spremembe tehničnih podatkov, opreme, cen in barv. Najnovejše tehnične podatke, opremo in ceno vozil boste izvedeli ob obisku naše avtohiše. Podatki o hitrosti ali zmogljivosti navedeni na tej strani so zgolj tehnični podatki in se ne smejo upoštevati kot vzpodbuda za nevarno vožnjo izven zakonsko določenih hitrostnih omejitev.

Vsi podatki o porabi goriva so v skladu z direktivo 93/116/EC. Izračunani so bili na podlagi enakega testnega cikla kot se uporablja pri uradni klasifikaciji vrednosti izpušnih plinov. Ne morejo se primerjati s predhodnimi podatki o hitrosti/mestni vožnji. So bolj ustrezni pokazatelji dejanske porabe goriva. Ob običajni uporabi vozila se izmerjeni podatki o porabi goriva lahko razlikujejo od izmerjenih. Izračunan rezultat je odvisen ot tehnike vožnje, cestnih in prometnih razmer, okoljskih faktorjev in stanja vozila. Če so odstopanja prevelika, se prosimo obrnite na naš servis.
 
Avtorske pravice

Vse avtorske pravice pripadajo Fordu. Kopiranje, reproduciranje, ponovno objavljanje ali posredovanje kateregakoli teksta, slike, grafike, logotipa ali dela prej naštetega ni dovoljeno brez predhodnega dovoljenja s strani Forda.

Prirejanje, spreminjanje ali ustvarjanje informacij s te strani ni dovoljeno, razen za privatne nekomercialne namene.

Ford si pridržuje pravico, da uporabi za svoje potrebe, za objavo na spletni strani ali v kakršnikoli drugi obliki, tudi v reklamne namene, ves material posredovan preko te strani, vključno s teksti in slikovnim materialom. Ford si pridržuje pravico do pregleda, korekcije in zavrnitve predloženih materialov.

Odstopanja

Trudimo se zagotavljati, da so informacije na naši strani kar najbolj točne, popolne in aktualne. Z uporabo te strani, se strinjate s pogoji uporabe, ki začnejo veljati ob vašem prvem obisku spletne strani.

Ne glede na vaše zakonske pravice so vsi podatki, teksti, imena, slikovni material, logotipi in povezave pripravljeni tako kot so. Ne zagotavljamo, da so podatki v vsakem trenutku točni in popolni, niti ne moremo zagotoviti, da bo stran delovala nemoteno in brez napak, ali da sta stran in strežnik brez virusov.

V nobenem primeru Avto Filipič ali Ford ne odgovarjata za nobeno osebno ali kakršno koli drugo škodo, ki bi lahko nastala zaradi uporabe informacij ali predstavitve produktov na tej spletni strani. To velja brez omejitev tudi za vso posredno ali posledično škodo, ki bi nastala zaradi uporabe ali neuporabe podatkov.

Če ni med pogoji uporabe nikjer drugače določeno, ne odgovarjamo za nobene terjatve povezane z delovanjem ali razpoložljivostjo te spletne strani.

Blagovne znamke

Vsa imena, slikovni material in logotipi, ki identificirajo Ford, so Fordova lastninska pravica. Vse ostale blagovne znamke, produkti in imena podjetij, ki se pojavljajo na tej spletni strani so last vsakega posameznega imetnika. Ford ne dovoljuje njihove uporabe nobeni tretji osebi. Vsaka uporaba teh blagovnih znamk, predstavlja prekršitev pravic lastnika blagovne znamke. 

Zunanje povezave

Avto Filipič ali Ford ne odgovarjata za nobene zunanje povezave na ali iz uradne Fordove strani. Vsaka zunanja stran, ki jo obiščete tako, da kliknete na povezavo, je zunaj območja kontrole Forda in jo obiskujete na lastno odgovornost.